Skip to content

Comunicación > Actualidad

El “TEAMING” de TCC Pamplona aporta un total de 3.000 euros per a dos projectes centrats en la infància
9 de febrer de 2018

Els dos projectes són ‘Ajudem a Nerea-Nereari Iaguntzen’ i l’Associació ADHI i estan centrats en el tractament i estudi del dèficit d’atenció, hiperactivitat i impulsivitat. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida dels més petits. Els treballadors i treballadores de TCC Pamplona donaran 1€ de les seves nòmines,…

Els dos projectes són ‘Ajudem a Nerea-Nereari Iaguntzen’ i l’Associació ADHI i estan centrats en el tractament i estudi del dèficit d’atenció, hiperactivitat i impulsivitat. El seu objectiu és millorar la qualitat de vida dels més petits.

Els treballadors i treballadores de TCC Pamplona donaran 1€ de les seves nòmines, però no només ells, també l’empresa donarà 1€ per cada empleat que col·labori amb la iniciativa. L’empresa ha col·laborat amb un total de 3000€ procedents de 220 empleats.

D’aquests 3000€ aconseguits gràcies a les donacions, la meitat, uns 1500€ aniran destinats al projecte ‘Ajudem a Nerea-Nereari Iaguntzen’. Aquest projecte ajudarà a Nerea, una nena que pateix una malaltia genètica d’origen desconegut i que li provoca un retard psicomotor que li impedeix un desenvolupament normal.

Durant el lliurament del xec, el pare de Nerea, Juantxo Martínez ha explicat que la seva filla té una alteració en el cromosoma 7 amb l’espectre autista. Només hi ha 4 casos iguals al d’ella en tot el món. El pare està molt agraït per tot aquest suport econòmic, ja que gràcies a aquestes donacions ajudaran a pagar part de la teràpia. 

Els altres 1500€ aportats pel ‘Teaming’de TCC Pamplona aniran destinats al projecte “Repto” de l’Associació ADHI, centrat en els nens, nenes, joves amb dèficit d’atenció, hiperactivitat i impulsivitat. 

L’Associació ADHI va néixer en 1998 amb la finalitat d’orientar, assessorar, investigar i col·laborar amb professionals dedicats a l’estudi del TDAH i TDA, també a les persones afectades directe o indirectament pel mateix. L’associació està formada per unes 170 famílies navarreses, algunes d’elles amb més de dos fills amb TDAH.

6.000 euros per a projectes de salut

El ‘Teaming’ de TCC Pamplona ja ha donat un total de 6.000€ en les iniciatives de ‘Ajudem a Nerea-NereariIaguntzen’ i a l’Associació ADHI. La primera fundació a rebre 1.500€ va ser la Fundació Síndrome de Dravet ja que va ser el projecte més votat pels empleats de TCC. Al cap d’uns mesos, van lliurar un altre xec per valor de 1.500€ a l’Associació Eunate Elkartea.