Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sarsa aconsegueix el Premi a l’Excel·lència de Volkswagen Vehicles Comercials
2 de febrer de 2018

Sarsa, del grup Movento, ha estat reconegut per Volkswagen Vehicles Comercials com un dels millors concessionaris que la marca té a l’estat espanyol. El concessionari, ha rebut el Premi a l’Excel·lència de Volkswagen, un guardó que reconeix el bon funcionament del concessionari en quant a processos de venda…

Sarsa, del grup Movento, ha estat reconegut per Volkswagen Vehicles Comercials com un dels millors concessionaris que la marca té a l’estat espanyol. El concessionari, ha rebut el Premi a l’Excel·lència de Volkswagen, un guardó que reconeix el bon funcionament del concessionari en quant a processos de venda i postvenda, la dedicació del personal als seus clients i el compromís per aconseguir la màxima satisfacció en la venda de tots els seus productes, així com la cobertura i representació de la marca al territori.

L’esforç de tot l’equip de Sarsa durant aquest últim any s’ha vist recompensat per la marca que, amb l’entrega d’aquest reconeixement, situa Sarsa Vallès entre el seus millors concessionaris. L’equip comercial de Sarsa, liderat per Enric Fauste està format per Joaquim Plana i Andreu Llovera com a responsables comercials, i per Marc Comelles, Francesc Manchon, Francesc Civit, Carles Conangla, David Garcia i David Sucarrats al equip de vendes.