Skip to content

Comunicación > Actualidad

Presentacions de les novetats de les marques
5 de desembre de 2017

Durant aquest últim trimestre, la majoria de les marques del grup han fet les presentacions dels nous models. Les novetats pel grup Sarsa han estat el nou Volkswagen Polo, el Skoda Karoq i el Seat Arona. Amb Volkswagen hem presentat el model a les diferents…

Durant aquest últim trimestre, la majoria de les marques del grup han fet les presentacions dels nous models.

Les novetats pel grup Sarsa han estat el nou Volkswagen Polo, el Skoda Karoq i el Seat Arona. Amb Volkswagen hem presentat el model a les diferents ciutats on tenim presència; a Manresa amb el patrocini de les obres “Art” amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva i el concert de Blaumut ambdos al Kursaal; a Terrassa amb el patrocini de l’obra de Mag Lari al Cnetre Cultural, a Sant Cugat al quadrangular celebrat al Centre Esportiu Valldoreix on participaven els 4 clubs més coneguts de la ciutat i a Granollers a la Plaça Perpinyà.

Pel que fa al nou Skoda Karoq, s’ha fet l’esdeveniment “Karavanaq” a les concessions de Sabadell i Terrassa on els clients tienen l’oportunitat de provar el nou model abans de que sortís al mercat, així com l’exposició del vehicle al Club Natació Sabadell.

Finalment, amb el Seat Arona hem estat al Club Natació Sabadell i durant la setmana d’activitats nadalenques estarem a l’Atlètic Terrassa Hockey Club.

Per la part de Stern Motor, l’última novetat ha estat el Mercedes-Benz Classe X. La presentació d’aquest pick-up es va organitzar al pàdel Augusta a Sant Cugat del Vallès on els clients van poder provar la nova pick-up en un circuit ideat per l’ocasió a més de gaudir d’una barbacoa i food truck, tirolina i actitats pels més petits.

Amb Motorprim es va fer la presentació del nou Hyundai Kona al centre comercial Màgic en Badalona i en el Club de Padel la Riera de Montgat i per la part de Auto Pla Vic 4×4 es va llençar el nou Land Rover Velar en la Nit d’Empresaris d’Osona.