Skip to content

Comunicación > Actualidad

Torneig Stern Motor de Pàdel a Terrassa
13 de juliol de 2017

Durant els dies del 12 al 22 de juny, vam poder veure un pàdel d’alt nivell en les instal·lacions del Club Atletic Hoquei Terrassa. Els campions en categoria A masculina van ser Gustavo Oliva, Alberto Pérez que es van imposar en una vibrant final a Jesus Fernández, Jordi Bartres. Les campiones en categoria A femenina van ser Eli Andrade, Lidia Prieto que es van imposar…

Durant els dies del 12 al 22 de juny, vam poder veure un pàdel d’alt nivell en les instal·lacions del Club Atletic Hoquei Terrassa.

Els campions en categoria A masculina van ser Gustavo Oliva, Alberto Pérez que es van imposar en una vibrant final a Jesus Fernández, Jordi Bartres. Les campiones en categoria A femenina van ser Eli Andrade, Lidia Prieto que es van imposar en una vibrant final a Carlota Sala, Meritxell Torrecilla.

Els campions i subcampions del Torneig Stern Motor de Pàdel van rebre els trofeus acreditatius del seu triomf esportiu.

Els clients de Mercedes-Benz millor classificats, seran convidats a disputar la Final Nacional juntament amb un acompanyant de la seva elecció, del 8 a l’11 de setembre en Reserva del Higuerón (Màlaga).

A més del tradicional lliurament de trofeus, Stern Motor va clausurar el seu Torneig amb un generós sorteig ple d’articles d’última generació de Dunlop Sport i un gran còctel que va resultar del grat de tots els presents. La vuitena edició del Torneig Stern Motor de Pàdel que forma part del Mercedes Tennis & Pàdel Tour, circuit capdavanter i referent de l’esport amateur a Espanya, va concloure amb èxit de joc i participació.