Skip to content

Comunicación > Actualidad

Els busos urbans de Sant Cugat incorporen un servei de recàrrega online
22 de juny de 2017

L’usuari podrà recarregar per Internet el seu títol de transport amb paquets de 10, 20, 30 o 50 viatges i obtenir-ne així un 10% addicional. La tinent d’alcalde d’Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira; la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern…

L’usuari podrà recarregar per Internet el seu títol de transport amb paquets de 10, 20, 30 o 50 viatges i obtenir-ne així un 10% addicional.

La tinent d’alcalde d’Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira; la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert, Joana Barbany; i el vicepresident i conseller delegat de Moventia, Josep Maria Martí; han presentat aquest dimarts 23 de maig, el nou servei de recàrrega online de títols de transport urbà de Sant Cugat. Aquest servei, pioner en el sistema de transport metropolità, també té vinculat noves bonificacions per abaratir el cost del bitllet.

El sistema funciona mitjançant una targeta que funciona amb tecnologia sense contacte (contactless) i que els usuaris han d’anar a recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). Posteriorment, l’usuari pot recarregar-la amb paquets de 10, 20, 30 o 50 viatges d’autobús.

Amb cada recàrrega es bonificarà l’usuari amb un 10% més de viatges: és a dir que, si per exemple es paguen 50 viatges, automàticament se’n carregaran 55. Aquesta bonificació se suma a una congelació de preus que s’ha mantingut en els darrers quatre anys en el transport urbà de Sant Cugat.

Aquest nou servei no eliminarà l’adquisició de targetes T-10 i de bitllets directament a l’autobús. Cal recordar, també, que aquests títols de transports no estan integrats i que per tant només són vàlids per als autobusos urbans de Sant Cugat.

Així mateix, aprofitant aquest acte també s’ha presentat una millora a l’App StQBus: a partir d’ara també s’hi podrà consultar tota la informació referent a les línies interurbanes, de can Sant Joan i de bus nit que passen per Sant Cugat. D’aquesta manera, aquesta aplicació permetrà consultar a temps real tota l’oferta de transport públic d’autobús que dóna servei a Sant Cugat.