Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento ven un 20% més de vehicles al Saló d’Ocasió
27 de febrer de 2017

Movento, branca d’automoció del grup Moventia, ha superat amb escreix totes les seves previsions per al Saló d’Ocasió. La companyia del Vallès, que esperava igualar les vendes de l’edició anterior, s’ha sorprès per la bona acollida que ha tingut el Saló aquest any. Fins avui,…

Movento, branca d’automoció del grup Moventia, ha superat amb escreix totes les seves previsions per al Saló d’Ocasió. La companyia del Vallès, que esperava igualar les vendes de l’edició anterior, s’ha sorprès per la bona acollida que ha tingut el Saló aquest any. Fins avui, i encara amb dos dies de fira per davant, registra un 20% més de vendes respecte a l’any passat; quan es van vendre 303 vehicles d’ocasió.

Joaquim Badia, responsable de vehicle d’ocasió de Movento, afirma que els resultats obtinguts han superat totes les seves expectatives. Ens comenta també que els visitants no volen perdre oportunitats com aquesta, ja que aquest any, Movento compta amb un estoc seminou, de qualitat, i les ofertes que s’estan fent son molt atractives. En Joaquim reconeix que, els dos dies restants de Saló, s’enfronten amb mes ganes quan es tenen aquests resultats.

En la seva 36ª edició, el Saló d’Ocasió aspirava a estendre també als vehicles seminous, aquesta tendència positiva que ha registrat la venda de vehicles nous. A dia d’avui, les xifres confirmen que ha estat tot un èxit, i manifesten el bon moment que travessa el segment dels vehicles d’ocasió. Grups d’automoció com Movento han apostat fort pels seus vehicles seminous concentrant els seus descomptes més agressius en aquests 10 dies de Saló.

Movento afirma que els SUV son els cotxes mes venuts al Saló, ja que s’han convertit en els preferits per les famílies que busquen un cotxe pràctic. Aquests models s’han catapultat al capdavant dels rànquings de vendes gracies a la seva versatilitat, al seu disseny, amplitud i ergonomia, característiques que fan d’aquests cotxes els predilectes dins la societat d’avui dia.