Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia participa amb la “Corro contra el Càncer”
24 de febrer de 2017

El 12 de febrer es va celebrar la 6a cursa “Corro conta el Càncer” pels carrers de Sabadell amb una distància de 5 km que es podien fer caminant o corrent. En aquesta edició més de 3.500 participants van voler demostrar que el càncer també…

El 12 de febrer es va celebrar la 6a cursa “Corro conta el Càncer” pels carrers de Sabadell amb una distància de 5 km que es podien fer caminant o corrent. En aquesta edició més de 3.500 participants van voler demostrar que el càncer també té la seva vessant més esportiva i divulgativa doncs ha demostrat que és la millor manera de mobilitzar la gent, comunicar-los els valors de l’activitat física i trencar els tabús del càncer. Cada un dels inscrits ha donat la totalitat de l’import de la seva inscripció a l’Asociació Espanyola Contra el Càncer.

En totes les edicions Stern Motor ha participat com empresa col·laboradora de la cursa i en aquesta darrera edició, Moventia també s’hi ha volgut sumar amb el seu equip Moventia Solidària que amb un total de 68 inscrits ha gaudit d’un matí de diumenge festiu i solidari. El donatiu total que ha recaptat la cursa és de més de 50.000€.