Skip to content

Comunicación > Actualidad

Acompanyat del Ballet Estatal de Georgia, Stern Motor presenta el Clase E
19 de gener de 2017

L’últim llançament de la marca alemanya està equipat amb un desplegament tecnològic únic en el seu segment. Els clients del concessionari Stern Motor van poder gaudir de l’única actuació a nivell internacional de la companyia de ballet de Geòrgia, al Centre Cultural de Terrassa. L’últim…

  • L’últim llançament de la marca alemanya està equipat amb un desplegament tecnològic únic en
    el seu segment.

  • Els clients del concessionari Stern Motor van poder gaudir de l’única actuació a nivell internacional
    de la companyia de ballet de Geòrgia, al Centre Cultural de Terrassa.

L’últim model de la marca Mercedes-Benz ja està disponible a l’estat espanyol. El passat dissabte 16 d’abril, el concessionari Stern Motor, ubicat a Sabadell i a Terrassa, va presentar en societat l’última creació de la marca alemanya. L’elegància de l’últim vehicle de la marca anava de la mà de l’espectacle que acompanyava la seva presentació. El Ballet Estatal de Geòrgia va delectar els 700 assistents al Centre Cultural de Terrassa amb un programa que homenatjava al coreògraf Michael Folkin amb les obres ‘Chopiniana’, ‘L’ocell de foc’ i ‘L’espectre de la rosa’.

 A l’espectacle de la companyia georgiana el va seguir un còctel exclusiu, on els clients de Stern Motor van poder apropar-se als 5 vehicles del nou Mercedes-Benz Classe E que estaven exposats en diverses sales dins del recinte del Centre Cultural de Terrassa.

El nou Mercedes-Benz Clase E, que presenta un disseny elegant i estilitzat, està equipat amb els últims sistemes de seguretat del mercat. La decena generació de l’anomenada ‘berlina business’ es diferencia dels models anteriors per aportar un toc de creativitat al disseny d’aquest nou model, tant en l’exterior com en l’interior, on s’hi troben materials d’alta qualitat. A més, les nombroses innovacions tècniques que inclou aquest nou model, com el volant multifuncions, el pilot d’estacionament, els fars LED high performance o el canvi automàtic 9G-TRONIC, aporten al vehicle un nivell superior de confort i seguretat en la conducció, dues de les característiques més demanades pels conductors de la marca.

 Movento és la branca d’automoció de Moventia present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 14 marques que representa. Està considerat un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn. amb la venda de més de 16.000 vehicles l’any tant nous com d’ocasió.