Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible
19 de gener de 2017

L’activa participació de la companyia demostra la seva aposta per una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient. El grup promou un seguit d’activitats sostenibles, segures i saludables a diverses poblacions del territori català. Amb la idea de conscienciar els ciutadans sobre la importància de…

  • L’activa participació de la companyia demostra la seva aposta per una mobilitat més respectuosa amb el medi ambient.
  • El grup promou un seguit d’activitats sostenibles, segures i saludables a diverses poblacions del territori català.

Amb la idea de conscienciar els ciutadans sobre la importància de desplaçar-se amb mitjans de transport més sostenibles, Moventis ha organitzat tot un seguit d’activitats al seu territori d’influència, que inclouen viatges gratuïts en autobús, sortejos i excursions. De la mà de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Sarfa sortejarà 10 títols de transport T-10 i fomentarà l’ús del transport públic facilitant l’accés gratuït a totes les seves línies de la població el 16 de setembre. A Sant Sadurní d’Anoia, el grup de mobilitat també ha preparat una sortida a Espiells per a la gent gran, mentre que a Vilanova i la Geltrú es realitzarà la segona edició de l’activitat ‘Coneix el teu bus’, en la qual Moventis atendrà totes les consultes dels vilanovins sobre el seu autobús urbà. Al marge d’aquestes activitats, però també en línia amb la idea de facilitar la mobilitat en autobús, fa pocs mesos la companyia ja va llançar la seva primera app, que integra totes les línies d’autobús que Moventis té al territori català.

Dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible també hi haurà lloc per a altres mitjans de transport més alternatius. En el marc de la Fira del Vehicle Elèctric de Sant Cugat del Vallès, el concessionari Auser, del grup Movento, exposarà els tres models 100% elèctrics de Renault (Twizy, Zoe i Kangoo ZE), que en ser vehicles zero emissions contribueixen a protegir el medi ambient.

En línia amb la seva política d’RSC i a favor de moure’s de manera més sostenible, Moventia, l’operador de transport referent a Catalunya, ha decidit participar un any més en la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que enguany coincideix amb la cita europea. Sota el lema ‘Mobilitat intel·ligent. Economia potent’, del 16 al 22 de setembre, el territori català acollirà diferents activitats i propostes sostenibles, que busquen sensibilitzar la ciutadania de la importància de moure’s de manera saludable i respectuosa amb el medi ambient.

Moventia és un grup empresarial dedicat des de 1923 a la mobilitat i que posseeix una oferta global i complementària de transports col·lectius, productes i serveis d’automoció. En total, Moventia transporta més de 100 milions de passatgers l’any en el territori català i la resta d’Espanya i distribueix més de 16.000 vehicles anuals nous i d’ocasió de les seves 18 marques. Amb seu a Sant Cugat del Vallès, el grup Moventia compta amb un total de 2.300 treballadors