Skip to content

Comunicación > Actualidad

Primera trobada d’usuaris de vehicles eléctrics a la Renault de Pineda de Mar
19 de gener de 2017

Més de 60 conductors del territori català i una trentena de vehicles van participar en la trobada. Amb aquesta acció, el Grup Movento posa de manifest la seva aposta per la mobilitat sostenible. El concessionari Auser del Grup Movento va acollir el passat mes de…

  • Més de 60 conductors del territori català i una trentena de vehicles van participar en la trobada.
  • Amb aquesta acció, el Grup Movento posa de manifest la seva aposta per la mobilitat sostenible.

El concessionari Auser del Grup Movento va acollir el passat mes de juliol la primera reunió dels membres catalans de l’Associació d’Usuaris de Vehicles Elèctrics (AUVE). Les seves instal·lacions i la seva infraestructura elèctrica van possibilitar la càrrega dels 30 vehicles elèctrics (VEs) que van arribar a Pineda de Mar des de diferents punts del territori català.

A la trobada van assistir un total de 62 conductors, que van escoltar amb interès com Salvador Ejarque, delegat de l’associació per Barcelona, els posava al dia dels diferents avenços i treballs realitzats a nivell nacional. La jornada també va comptar amb diverses xerrades d’interès comú sobre energies renovables i plaques fotovoltaiques. A més, van poder conèixer de prop els professionals de Movento i la gamma de vehicles elèctrics de Renault.

A més de les xerrades, els assistents van poder intercanviar experiències en el camp de la mobilitat elèctrica, provar diferents mitjans de càrrega de VEs i recopilar coneixements sobre els vehicles més sostenibles del mercat. Un cop finalitzada la càrrega de vehicles, es va dur a terme una desfilada pels carrers de Pineda de Mar, que va posar en evidència com serà de silenciosa la mobilitat amb vehicles 100% elèctrics.

Movento és la branca d’automoció de Moventia present al Vallès Oriental i Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Bages i Osona amb les 14 marques que representa. És un dels grups d’automoció més destacats del seu entorn i cada any ven més de 16.000 vehicles, tant nous com d’ocasió.