Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis debuta en Global Mobility Call per a mostrar el seu lideratge en mobilitat sostenible internacional
23 d’octubre de 2024
La companyia presentarà la seva experiència en multimodalitat i èxit a l’Aràbia Saudita, destacant la seva expansió global i compromís amb la mobilitat eficient. GMC, organitzat per IFEMA MADRID i Smobhub, se celebrarà del 19 al 21 de novembre en el Recinte Firal.

Moventis la unitat de negoci de Moventia especialitzada en mobilitat col·lectiva, participarà per primera vegada en el Global Mobility Call 2024, la major trobada internacional de la mobilitat sostenible organitzat per IFEMA MADRID al costat de Smobhub. L’empresa, que ofereix serveis que van des del transport discrecional fins a la gestió de línies regulars de bus, tramvies i bicicletes compartides, continua consolidant la seva posició com a líder en el sector tant a Espanya com a nivell internacional.

La marca protagonitza la ponència La multimodalitat com a motor per a la transformació de territoris en la qual compartirà durant l’esdeveniment la seva experiència en la transformació de territoris a través de la seva estratègia d’internacionalització. A l’Aràbia Saudita, la companyia s’ha convertit en l’operador internacional amb major presència gràcies al servei urbà que opera a La Meca des de 2022 i al nou interurbà que connecta la regió nord-oest del país.

Així mateix, Moventis explicarà el seu model de multimodalitat, basat en el desenvolupament de solucions integrals de mobilitat, que inclou la gestió de flotes de bus, autocars, tramvies i bicicletes urbanes, així com planificació de rutes, la tarifació, sistemes de taquillatge o la implementació de tecnologies avançades, entre altres.

Amb més de 6.533 empleats i una flota que inclou 2.586 autobusos, 41 tramvies i 40.000 bicicletes, Moventis transporta anualment a 252 milions de passatgers. La companyia, que va iniciar la seva fase d’internacionalització el 2016 amb la implantació d’un sistema públic de bicicletes a Hèlsinki, opera avui en set països, incloent-hi Espanya, França, Portugal, l’Aràbia Saudita, Polònia, Finlàndia i el Perú. Aquesta expansió reflecteix el paper clau de Moventis en el desenvolupament de solucions de transport sostenible i eficient, adaptades a les necessitats de cada regió.

Josep Maria Martí, CEO de Moventis exposa que estan il·lusionats per participar en el Global Mobility Call per primera vegada. “Aquest esdeveniment és una plataforma immillorable per a compartir coneixements, explorar noves oportunitats i establir sinergies que impulsin el futur de la mobilitat. Creiem que Moventis pot aportar la seva experiència en la gestió de serveis de transport col·lectiu a nivell internacional i el seu compromís amb la innovació i sostenibilitat, valors que considerem fonamentals per a afrontar els desafiaments del sector en els pròxims anys”, assegura.

La presència de la companyia en el Global Mobility Call, celebrat del 19 al 21 de novembre en IFEMA MADRID, subratlla el seu compromís amb la innovació i el desenvolupament sostenible en l’àmbit de la mobilitat pública i privada.