Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia col·labora un any més en l’exitosa Nit Solidària de Sant Joan de Déu
4 de juliol de 2024
L’empresa experta en mobilitat va contribuir a la causa solidària que promou de manera anual l’hospital Sant Joan de Déu.

El passat 27 de juny, Moventia va tornar a formar part d’una de les cites més importants de l’any: la Nit Solidària de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Una vegada més, l’hospital Sant Joan de Déu va aconseguir reunir centenars de persones i empreses compromeses amb una causa noble. Celebrada en el marc de l’ÀNIMA Festival Barcelona i en l’emblemàtic Poble Espanyol, la cita es va convertir en un escenari de solidaritat, esperança i música vibrant gràcies a l’actuació estel·lar dels Gipsy Kings.

La nova edició del sopar benèfic va comptar amb la participació de prop de 700 persones, que van gaudir d’una vetllada estiuenca a l’aire lliure. L’esdeveniment va destacar per la seva alta participació empresarial, amb la col·laboració i patrocini de 52 empreses que, juntament amb la generositat dels assistents, van aconseguir recaptar 218.400 euros. Aquesta suma es destinarà al projecte Úniques, que impulsa la recerca i l’atenció de les malalties minoritàries, una realitat que afecta moltes famílies que esperen anys per a un diagnòstic i sovint sense una teràpia específica.

Moventia, en línia amb la seva implicació en causes socials, va jugar un paper fonamental en l’èxit d’aquesta nit solidària mitjançant el seu compromís amb la salut infantil. La seva participació reflecteix la seva filosofia d’empresa compromesa amb la comunitat i les causes solidàries.

Gràcies a l’esforç conjunt de tots els implicats, la nit solidària de l’Hospital Sant Joan de Déu va ser un èxit rotund, reforçant el compromís amb la recerca i el suport a les famílies que afronten el repte de les malalties minoritàries.