Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventis col·labora en les vacances de 252 joves ucraïnesos a Lloret de Mar, organitzades per Sor Lucía Caram
18 de juny de 2024
La divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia transporta a diari als participants en autobusos perquè realitzin activitats recreatives i educatives.

Moventis participa en la iniciativa organitzada per Sor Lucía Caram, que permet a 252 joves ucraïnesos gaudir d’unes vacances especials a Lloret de Mar. La iniciativa, dissenyada per a oferir un respir a aquests joves afectats pel conflicte al seu país, va començar el passat 4 de juny.

La participació de Moventis està sent important pel desenvolupament del programa, ja que l’empresa, amb altres operadores de transport, garanteix els trasllats dels joves, assegurant un viatge segur i còmode. Així mateix, la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia acompanya als joves a diari en autobusos perquè realitzin diverses activitats recreatives i educatives, dissenyades per a oferir-los moments de diversió i aprenentatge en un entorn segur i acollidor.

Per a Moventis és un honor poder contribuir a aquesta causa que es desenvolupa amb l’objectiu d’oferir un descans als nens i joves que viuen en guerra. Aquesta col·laboració no sols proporciona un temps de descans als menors ucraïnesos, sinó que també demostra la solidaritat i el treball en equip de totes les empreses que participen en aquesta.

La participació en aquesta iniciativa per part de Moventis ve precedida de la col·laboració en el programa ‘Vacances de Pau’ per a nens ucraïnesos, organitzada per la Delegació del Govern a Catalunya, i en la qual la divisió de mobilitat col·lectiva de Moventia va contribuir sent partner de mobilitat. L’empresa es va encarregar dels trasllats per carretera del grup als hotels i a les diferents visites, assegurant que cada moment fos segur i còmode per als participants.

Fotografia cedida per Sor Lucía Caram