Skip to content

Comunicación > Actualidad

Una comitiva de Moventia i Moventis assisteix al CONFEBUS JOURNEY 2024
13 de juny de 2024
Els passats dies 29 i 30 de maig, directius de Moventia i Moventis van assistir al Confebus Journey 2024

Els passats dies 29 i 30 de maig, directius de Moventia i Moventis van assistir al Confebus Journey 2024, una de les cites imprescindibles del sector organitzada per la Confederació Espanyola de Transport amb autobús (CONFEBUS), a Saragossa.

La comitiva de l’empresa va atendre al destacat fòrum amb el propòsit de formar part, un any més, de l’esdeveniment que reuneix experts del sector per a debatre sobre el paper de l’autobús en el transport de viatgers i abordar qüestions crucials per al futur de la mobilitat.

La jornada Confebus va permetre aprofundir en aspectes fonamentals com els reptes del transport de viatgers, la mobilitat sostenible, la descarbonització, les noves tendències del turisme i la col·laboració públic-privada, considerada un eix clau per al futur del transport. La presència de Moventia i Moventis en aquest fòrum va subratllar el seu compromís amb un futur més sostenible i responsable en l’àmbit del transport. En aquest sentit, l’assistència a l’esdeveniment no sols va permetre a l’empresa estar al dia de les últimes tendències i desenvolupaments, sinó també contribuir activament a un transport de qualitat que respongui a les necessitats de la comunitat i del medi ambient.