Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia reforça el seu suport a la cultura amb el patrocini, un any més, del Festival Itinera Parlem
24 de maig de 2024
L’empresa tornarà a donar suport a l’esdeveniment cultural que lluita per promoure músics de petits pobles, a més de donar vida al seu entorn rural.

Un any més, Moventia tornarà a patrocinar el Festival Itinera Parlem, l’objectiu del qual és el de donar a conèixer els micropobles o pobles rurals i els seus encants, acompanyant-los de música de qualitat en petit format.

El festival, que enguany celebrarà la seva quarta edició de l’1 de juny al 31 d’octubre, estrena al 2024 un nou projecte que té com a propòsit donar visibilitat als músics dels pobles de menys de 500 habitants amb la finalitat que la seva presència tingui un impacte significatiu en la societat, amb la participació destacada en el Festival i altres esdeveniments en tot el territori.

D’aquesta manera, la iniciativa, creada en 2021 per l’Associació de Micropobles de Catalunya i Aktive, acollirà un total de 250 concerts gratuïts de black music (jazz, blues, soul i gospel), músiques del món, música d’arrel i, com a novetat d’enguany, de música clàssica.

Moventia participa com a col·laboradora en el Festival Itinera Parlem com a part del seu propòsit de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per diverses raons clau com la seva contribució al benestar de la comunitat local, la promoció de la cultura i l’educació o el foment del diàleg i la participació ciutadana, entre d’altres aspectes que reflecteixen la seva reputació com a empresa compromesa amb valors socials i culturals.

Pots conèixer el programa d’aquesta edició fent clic en el següent enllaç: https://www.festivalitinera.cat/es/programacio2024