Skip to content

Comunicación > Actualidad

Movento i IESE Business School uneixen forces per a una experiència acadèmica única!
16 de maig de 2024
Movento va brindar als seus clients l’oportunitat de submergir-se en la prestigiosa atmosfera acadèmica de IESE Business School

Dimarts passat, 14 de maig, Movento va brindar als seus clients l’oportunitat de submergir-se en la prestigiosa atmosfera acadèmica de IESE Business School.. Sota la direcció del professor d’economia de IESE, Jordi Gual, els participants van ser guiats a través d’una sessió acadèmica excepcional com a part de les sessions PADE (Programa d’Alta Direcció d’Empreses) & Friends.

L’esdeveniment va comptar amb la distingida presència de Josep Maria Martí, CEO de Moventis, i Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa de Comunicació Interna i Institucional de Moventia. Junts, al costat de gairebé un centenar d’assistents, van explorar les interseccions entre l’economia i la indústria automobilística en una trobada fascinant.

El professor expert en economia, Jordi Gual, va liderar la sessió “Perspectives de l’economia: Què podem esperar?”, en la qual va abordar l’actualitat econòmica i els desafiaments empresarials clau. Acompanyant-lo, Nuria Marsal, Directora de Programes Executive Education en IESE, va presentar un programa especialitzat dissenyat per a directius d’empreses, oferint una visió única sobre el desenvolupament empresarial..

La jornada també va incloure la destacada participació de Marc Gené, ex pilot d’automobilisme i actual pilot de proves i desenvolupament per a Ferrari en la Fórmula 1. Gené va compartir els seus coneixements sobre l’evolució econòmica de l’automobilisme, proporcionant una perspectiva valuosa sobre la intersecció entre el món dels negocis i l’automobilisme d’elit. Per a Movento, col·laborar amb IESE Business School en aquest esdeveniment va significar un gran privilegi. La trobada no sols va permetre als participants explorar a fons dos sectors en alça, sinó que també va destacar la importància del lideratge empresarial en un món en constant canvi.