Skip to content

Comunicación > Actualidad

José Coronado comparteix la seva història de superació en una inspiradora xerrada en la seu de Moventia
15 de maig de 2024
El jugador de tennis en cadira de rodes i director del TRAM Barcelona Open va explicar als treballadors de l’empresa alguns dels moments més importants de la seva vida.

Divendres passat, 10 de maig, la seu de Moventia va ser l’escenari d’una experiència única i enriquidora. Professionals de tota l’empresa es van reunir per a escoltar la inspiradora història de superació i constància de José Coronado, jugador de tennis en cadira de rodes i director del TRAM Barcelona Open.

La xerrada va començar amb una càlida benvinguda per part de la vicepresidenta Corporativa, Comunicació Interna i Institucional de Moventia, Sílvia Martí Escursell que va explicar el vincle entre Moventia i el TRAM Barcelona Open i quina era l’estratègia de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Moventia, destacant el seu compromís amb la creació de valor social com a part essencial de la companyia.

Després de la presentació, José Coronado va protagonitzar una generosa i apassionant xerrada que va durar 40 minuts. José va compartir la seva experiència personal de superació i esforç, considerant imprescindible la constància i la actitud com a capacitats que permeten aconseguir anar més enllà de les pròpies limitacions i barreres a les que es pot enfrontar una persona amb condicions similars.

A més, també va parlar sobre el TRAM Barcelona Open i va destacar la importància del torneig com a plataforma per a la inclusió i la visibilitat dels atletes en cadira de rodes.

Després de l’espai per a preguntes, la direcció de Moventia va expressar un profund agraïment a José Coronado per compartir la seva història i els seus ensenyaments amb l’equip. En el marc de l’esdeveniment també es va reconèixer l’interès i la participació dels empleats i empleades de Moventia en el TRAM Barcelona Open, fet que reafirma el compromís de l’empresa amb els valors de RSC i el desenvolupament sostenible tant en l’àmbit empresarial com personal.

En resum, la trobada va ser una veritable mostra d’inspiració, aprenentatge i connexió amb valors fonamentals, tant en l’esport com en la vida diària.