El medi ambient, un problema d'avui i del demà

A Moventia som conscients de la importància de la protecció dels recursos naturals i ens comprometem a protegir el Medi Ambient ja que d'aquest depèn la nostra qualitat de vida actual i la dels nostres successors.

Emovement

​Emovement és l'impulsor de l'arribada del cotxe elèctric al mercat espanyol. La seva comercialització entra de ple en una de les mesures encaminades a frenar el canvi climàtic. Seguint el pla Pla Integral del Vehicle Elèctric, Emovement va apostar per oferir al mercat espanyol una gamma de productes que cobrís aquestes necessitats: cotxes (Reva), motos (Vectrix) i furgonetes (Beepo).

 

Millors pràctiques

Des de Moventis s'ha realitzat un pla de sensibilització i millora tecnològica a causa de la preocupació per l'estalvi energètic, la reducció d'emissions de gasos a l'atmosfera i l'estalvi de costos. Així, el pla d'accions per a la millora d'aquests tres efectes conta de:

- cursos de millores de conducció econòmica.

- estudis en l'ús d'olis sintètics per a la lubricació del motor amb la col·laboració de Mobil Espanya.

- realització d'operacions de demostració del combustible Dièsel-Bi, d'origen vegetal.

- experimentació de l'autobús ecològic amb tracció elèctrica integral a l'àrea de Barcelona.

- correcció de capçals de bombes inyectoras.

 

Panells fotovoltaics

Les instal·lacions del Tram de Barcelona així com els dos últims concessionaris construïts compten amb panells fotovoltaics que proporcionen una reducció de la despesa d'energia elèctrica a més de ser nets, silenciosos i no danyen el medi ambient.

 

Carsharing

Moventia ha estat accionista i impulsor del primer sistema de carsharing Catalunya, Carsharing, S.A. Avancar. El carsharing és un concepte modern de mobilitat, que promou la utilització racional dels mitjans de transport i que ofereix la possibilitat d'utilitzar el cotxe quan es necessita sense haver de ser el propietari afavorint la reducció de costos individuals i socials. 

Ofereix els seus serveis des de 2005 sent la primera empresa a fer-ho a Espanya. Ja són més de 3.500 clients els que ho utilitzen, dels quals un 20% són professionals.

 

Assessorem en la transformació d'explotacions per convertir-les en més sostenibles

A Moventia som pioners en la introducció de tecnologies netes en el transport públic, i actualment operem una flota de més de 580 autobusos sostenibles, entre autobusos elèctrics, híbrids i de gas natural.

Per tant, som experts en:

  • Sistemes de conservació per allargar la vida útil dels vehicles
  • Projectes de regeneració a mitja vida útil
  • Implantació de sistemes de monitoratge de la conducció
  • Auditorias i plans de reducció de consums i emissions
  • Estudis de viabilitat de hibridització de les xarxes d'autobusos
  • Plans de reducció de residus
  • Plans de gestió i tractament del combustible per ser més eficients
  • Assessorament en implantació d'ISO i EMAs

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis