Moventia, una aposta en ferm per a la movilitat sostenible i la ciutat del futur 

Moventia, empresa experta en mobilitat sostenible, inicia la seva activitat fa més de 95 anys amb la comercialització i reparació de vehicles a través dels concessionaris oficials (Movento) i el servei de transport urbà i interurbà i lloguer d'autocars amb Moventis. Aquesta empresa familiar, en el 2016 va començar la seva estratègia d'internacionalització i avui dia està present en 5 països, gràcies també, a l'aposta del servei de bicicleta compartida.
 
La política de RSC de Moventia es basa en els eixos estratègics que són el compromís amb les persones i empleats, compromís i implicació amb la societat, amb el medi ambient i amb la qualitat del servei,  El seu model de govern està basat en els valors de la companyia: qualitat, sostenibilitat, honestedat, xisp@, confiança i innovació, que són el fonament per a donar resposta a les necessitats de les persones a través d'una oferta global de mobilitat basada en tecnologia innovadores i sostenibles.

 

La mobilitat de les persones canvia per moments i tenim la sort de poder ser partícips de la cerca de solucions de transport per a un món millor
 
Moventia s'adapta als nous models de mobilitat present i futura. És per això, que des de les seves divisions de mobilitat pública (Moventis) i privada (Movento) està en constant innovació, incorporant noves solucions tecnològiques i de mobilitat per a fer compatibles, eficients i complementaris tots dos models, buscant l'excel·lència del servei
 
 
Estem preparats per a nous reptes i oportunitats que ens esperen. En Moventia ens movem junts pel futur de la mobilitat sostenible.

Descobreix la història de Moventia

 

Movento, un dels principals actors en la mobilitat privada, engloba totes les empreses de Moventia que tenen activitat relacionada amb l'automoció.

Movento, amb més de 60 anys d'experiència i representant 17 marques, amb les societats distribuïdores de turismes, motocicletes i vehicles Industrials nous i seminous, vehicle ecològic i serveis a l'usuari.

Descobreix més sobre Movento

Moventis és la divisió que engloba totes les empreses de Moventia que desenvolupen la seva activitat mitjançant el transport de viatgers amb autobús, autocars tramvies i altres mitjans com el vehicle compartit i el lloguer públic de bicicletes. 

Moventis, capdavanter en la mobilitat pública, és un dels operadors de transport urbà i interurbà més reconegut actualment i amb més cobertura geogràfica.

Descobreix més sobre Moventis

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis