Moventia, solucions en mobilitat des de 1923

Moventia és una empresa familiar fundada l'any 1923, actualment en mans de la tercera generació i amb la quarta generació ja incorporada.

Moventia, amb les nostres dues unitats de negoci principals: Movento i Moventis, donem resposta a les necessitats de mobilitat de persones i organitzacions a través d'una oferta global i complementària en l'àmbit del transport i l'automoció, anticipant-nos als nous hàbits i basant-nos en productes i serveis dinàmics, innovadors i sostenibles, i introduint tecnologies per al desenvolupament de les nostres activitats.

A Moventia transportem a més de 105 milions de passatgers a l'any i comercialitzem prop de 20.000 vehicles anuals tant nous com d'ocasió.

A Moventia comptem amb una estructura de més de 2.700 col·laboradors amb els qui compartim els nostres valors, la nostra filosofia de servei al client i un esperit innovador.

Tot això fa de Moventia un dels principals actors al mercat de mobilitat sostenible pública i privada.

Descobreix la història de Moventia fent click aquí.

 

Movento, un dels principals actors en la mobilitat privada, engloba totes les empreses de Moventia que tenen activitat relacionada amb l'automoció.

Movento, amb més de 60 anys d'experiència i representant 15 marques, amb les societats distribuïdores de turismes, motocicletes i vehicles Industrials nous i seminous, vehicle ecològic i serveis a l'usuari.

Descobreix més sobre Movento

Moventis és la divisió que engloba totes les empreses de Moventia que desenvolupen la seva activitat mitjançant el transport de viatgers amb autobús, autocars tramvies i altres mitjans com el vehicle compartit i el lloguer públic de bicicletes. 

Moventis, capdavanter en la mobilitat pública, és un dels operadors de transport urbà i interurbà més reconegut actualment i amb més cobertura geogràfica.

Descobreix més sobre Moventis

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis