Skip to content

Comunicación > Actualidad

Sílvia Martí recull la medalla de Mecenes en el Consell de Mecenatge de la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música
7 de juliol de 2023
Sílvia Martí, vicepresidenta corporativa, comunicació interna i institucional de Moventia, en representació de la companyia, ha rebut la medalla de Mecenes atorgada per la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música.

Després de la reunió del Consell de Mecenatge i el posterior sopar de Mecenes, promogudes per la institució, l’organització ha procedit al lliurament de medalles.

L’acte, celebrat en l’emblemàtic edifici modernista, ha reunit diferents personalitats d’importants companyies integrades en el Mecenatge de la Fundació.

L’obtenció d’aquesta distinció posa en valor l’aliança entre Moventia i el Palau de la Música. En l’actualitat, sumem cinc anys de recorregut com Mecenes Protector de la Fundació a través del nostre ferm compromís cultural i l’acord de col·laboració entre Moventia i el Palau de la Música Catalana.

El conveni recull la missió de la nostra companyia per fomentar l’activitat musical que duu a terme el Orfeó Català, a més de promoure i preservar la cultura en la societat catalana com a eix de transmissió de valors.