Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia impulsa la igualtat i la inclusió a l’àmbit laboral renovant la seva adhesió al Xàrter de la Diversitat 2023-2025
11 de juliol de 2023
A través d’aquesta nova signatura continuem reforçant el nostre propòsit d’instaurar les millors condicions en el nostre entorn laboral.

Moventia ha renovat la seva signatura amb el Xàrter de la Diversitat per al període de 2023-2025. D’aquesta manera, ens comprometem a continuar projectant principis indispensables com la igualtat, la inclusió i la diversitat en el nostre àmbit laboral.

El Xàrter de la Diversitat, de la Fundació Diversitat a Espanya, és una carta a la qual les companyies s’adhereixen de manera voluntària per a comprometre’s a impulsar un total de deu principis: sensibilització, diversitat en la plantilla, inclusió, índex de la diversitat i la inclusió (D&I) com a política transversal, conciliació, diversitat de clients, comunicació interna, sumar a empreses proveïdores, comunicació externa i bones pràctiques.

Per a la nostra companyia és imprescindible vetllar per la gran plantilla de treballadors que forma el nostre equip. Per això, duem a terme accions per impulsar de manera proactiva les millors pràctiques i condicions.

D’aquesta manera, ja sumem 19 empreses adherides al Xàrter de la Diversitat tant de la nostra vertical de mobilitat col·lectiva com de la privada: Autocars Calella, S.L., Circuitos Ruri. S.L.U., Empresa Casas, S.A., La Vallesana, S.A.U., Autocares Izaro, S.A., Marfina Bus, Moventis Illes S.L., Sarfa S.L., Transports Ciutat Comtal 2 S.L., Transports Ciutat Comtal S.A. Marfina, S.L., Marfina Serveis, S.L.U., Auto Pla Vic 4.4, S.L. , Avenix Corporación, S.L., Comercial Martí S.A., Motorprim S.L., Sarsa Valles. S.A., Stern motor S.L., Vallès Automoció, S.A.

El Xàrter de la Diversitat compta amb l’impuls de la Comissió Europea, el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, i les patronals CEOE, Foment del Treball i PIMEC.

A Moventia ja formàvem part a través del nostre compromís pels principis que abandera el Xàrter de la Diversitat a partir de la nostra adhesió amb l’entitat en el període 2021-2023.