Skip to content

Comunicación > Actualidad

Moventia col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM)
4 de juliol de 2023
Mitjançant aquesta acció reforcem el nostre compromís i ens sumem al propòsit que abandera l’entitat solidària.

En Moventia colaboramos con la Fundación Esclerosis Múltiple (FEM) a través de un acuerdo de colaboración para velar y mejorar la vida dependiente de las personas que padecen esclerosis múltiple.

Des de Moventia, contribuïm amb el propòsit de l’entitat solidària de recaptar fons per a cobrir econòmicament els desplaçaments dels treballadors implicats en el projecte que acudeixen a domicilis de tot el territori català. Aquest dispositiu compta amb l’objectiu de cobrir les necessitats d’aquelles persones que pateixen la malaltia mitjançant assistència mèdica, teràpia i fisioteràpia, entre altres serveis.

A través de la nostra aportació es van poder afavorir totes aquelles necessitats d’atenció domiciliària, derivades de la malaltia, de 98 persones amb problemes de mobilitat en el marc del projecte ATDOM de l’any 2022.

Per part seva, la la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que suma un llarg camí de gairebé 35 anys, fixa com a comesa principal sensibilitzar a la societat i recaptar donacions per invertir en recerca mèdica que serveixi per disminuir el impacto de la enfermedad i millorar la qualitat de vida d’aquells que la pateixen.

Així mateix, Moventia ens sumem, un any més, a la campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, promoguda per la fundació. En el marc del seu 30è aniversari, el proper 9 de juliol els banyistes de piscines de Catalunya col·laboraran amb la fundació a través d’un emotiu gest de visibilitat respecte a la malaltia, i a mostrar suport cap a totes aquelles persones que la pateixen.

Per a Moventia és essencial posar focus en iniciatives que lluitin contra greus malalties i que promoguin la seva recerca. Per això, treballem diàriament reforçant el nostre compromís per contribuir a fer una societat millor. La nostra comesa social queda abanderat a través de diverses accions recollides en el nostre Pla de Responsabilitat Social Corporativa.

mullat2023
mullat2023