Concessionaris i tallers oficials

 Fes click aquí per visitar la web de Movento

Movento engloba totes les empreses de Moventia que tenen activitat relacionada amb els serveis de distribució, venda de vehicles nous, seminous, usats i ecològics, serveis associats, i reparació d'automòbils, industrials lleugers, camions i motos.

Amb més de 90 anys d'experiència i representant a 22 marques, som capdavanteres en la mobilitat privada amb les societats distribuïdores de turismes i vehicles industrials nous i seminous, vehicle ecològic i serveis a l'usuari.

Movento som distribuïdors a la província de Barcelona de les marques Mercedes i Smart, a través del concessionari Stern Motor; Renault i Dacia a través del concessionari Auser; Seat, Cupra, Volkswagen, Audi i Skoda a través de Sarsa; Hyundai a través de Motorprim; Jaguar i Land Rover a través d'Auto Pla Vic 4x4Piaggio, Vespa, MotoGuzzi, Aprilia, Derbi i Gilera a través del concessionari Motospazio; i la marca Honda amb el nostre concessionari Akaimoto.

El nostre lema 'sempre en moviment', expressa la nostra vocació de seguir avançant amb il·lusió, innovació i professionalitat en un sector clau pel desenvolupament sostenible de la nostra societat com és el de la mobilitat

A Movento comercialitzem prop de 27.000 vehicles, nous i d'ocasió, atenem a 120.000 clients de taller a l'any amb una plantilla propera als 800 col·laboradors.

 

 

Empreses que formen part de Movento

 

Concessionaris i tallers oficials de les marques Renault i Dacia. És un dels principals grups de distribució Renault d'Espanya.    

Concessionaris i tallers oficials de las marques Audi, Volkswagen, Seat i Skoda. Sarsa és un dels principals distribuïdors de les seves marques.
 

Dedicada a la distribució de Mercedes y Smart compta amb 6 concessionaris i 5 tallers oficials a Igualada, Manresa, Sabadell, Terrassa i Vic.

 

Motospazio Barcelona, és el concessionari oficial de les marques del grup Piaggio.

 

Motorprim, és el concessionari i taller oficial de la marca Hyundai a Badalona, Mataró i Granollers.

 

Akaimoto, és el concessionari i taller oficial de la marca Honda a Sant Boi de Llobregat.

 

 

 

Concesionari i taller oficial de la marca Land Rover i taller oficial de Jaguar a Vic. 

 

Servei oficial de Renault Trucks amb seu a Sabadell.

 

Unitat de negoci especialitzada i dedicada a la comercialització i exportació de vehicles d'ocasió de totes les marques.

 

Departament especialitzat en vehicles d'empresa i assessorament en Renting, Lísing i altres sistemes de finançament per a empreses.

 

És l'àrea de Movento especialista en el subministrament de peces de recanvi de les principals marques del mercat.

 

 

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis