Serveis de transport interurbà operats per Moventis

Serveis interurbans Moventis Sarbus

Moventis Sarbus fa de nexe d'unió entre el Vallès Occidental i Barcelona a través del corredor del Vallès, així com la connexió entre les diferents localitats del Vallès Occidental. Amb aquests serveis, Moventis Sarbus mou a 4.725.000 viatgers l'any i atén a 12 poblacions amb 19 línies interurbanes.

Més informació a la web de Moventis a la web de Moventis

Serveis interurbans de Moventis La Vallesana

Moventis La Vallesana complementa l'oferta de serveis de transport interurbans de Moventis Sarbus en el Vallés Occidental, sent el seu origen a Castellar del Vallès. Amb aquests serveis interurbans, Moventis La Vallesana transporta 1.070.000 viatgers l'any i atén a 10 poblacions amb 7 línies interurbanes

Més informació a la web de Moventis  a la web de Moventis

Serveis urbans i interurbans de Moventis Casas

Moventis Casas realitza els serveis urbans dels municipis del Maresme, així com la connexió entre les seves diferents localitats i la unió d'elles amb la capital Barcelona, a través del corredor del Maresme. Els serveis interurbans de Moventis Casas transporta a més de tres milions de viatgers a l'any, i constitueix una de les principals opcions de transport en el Maresme.

Més informació a la web de Moventis  a la web de Moventis

Serveis urbans i interurbans de Moventis Sarfa

Moventis Sarfa dona cobertura a 26 poblacions de la província de Girona i realitza la connexió entre les poblacions de la Costa Brava i Barcelona, constituint la manera de transport més eficient entre Barcelona i Aeroport de Barcelona amb les principals localitats i ciutats turístiques de la Costa Brava. Moventis Sarfa transporta 2 milions de viatgers a l'any i recorre 7.500.000 quilòmetres.

Més informació a la web de Moventis  a la web de Moventis

I aquí per la compra de bitllets a la web de Moventis

Serveis interurbans de Moventis en Lleida

Moventis, a través de l'empresa Moventis Sarbus, transportem a més de 180.000 viatgers a l'any i connectem la ciutat de Lleida amb les quatre poblacions amb més demanda de mobilitat. El Cògul, Torres de Segre, Alcarràs i L'Albages.

Més informació a la web de Moventis a la web de Moventis

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis