El Cruise Bus

No és un servei regular, sinó un mitjà de transport per als passatgers dels creuers turístics i funciona segons l’hora d’arribada dels creuers. Es va posar en funcionament el gener del 1994 amb prop de 18.000 creueristes.

L’any 2013 Transport Ciutat Comtal va transportar amb el Port-Bus 500.000 creueristes fins a la plaça Colom. En aquest mateix punt, avui coincideixen diversos serveis de transport, tant públics com turístics, als quals els creueristes poden accedir. Aquest és un clar exemple del creixement de Barcelona en l’àmbit del turisme i del seu atractiu com a ciutat.

El Cruise Bus és el servei d'autobusos llançadora que connecta les terminals del creuer del Moll Adossat i el Portal de la Pau. Des d'aquí és possible desplaçar-se al centre de Barcelona i fer una visita a la ciutat. Per 4 euros, anada i tornada el mateix dia, és la millor alternativa tant pels creueristes en trànsit que volen visitar la Ciutat Comtal al seu aire, com per als viatgers que comencen o acaben el seu creuer a Barcelona.

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis