Experts en el transport col·lectiu de persones

 

Moventis és un dels operadors de transport urbà i interurbà més reconeguts i amb major cobertura geogràfica en el sud d'Europa.

Som el primer operador privat en el transport públic a Catalunya, operem el transport urbà de Pamplona i connectem Barcelona amb Europa amb autobús, vetllant per la mobilitat de les persones en l'àmbit col·lectiu, unint ciutats i ciutadans, connectant territoris. I amb la vocació de servir a tots, a Moventis som líders en serveis especials per a persones amb mobilitat reduïda.

Moventis operem a més, conjuntament amb altres socis, serveis com el tramvia de Barcelona amb les dues línies del Trambaix i el Trambesòs, el servei turístic Barcelona City Tour, el Catalunya Bus Turístic o el Aerobus, servei emblemàtic que uneix el centre de Barcelona amb l'aeroport.

Moventis participem també en el projecte més ambiciós i innovador en l'àmbit del transport a Catalunya, la T-Mobilitat, en la qual s'integren totes les maneres de transport en una única targeta de transport intel·ligent.

Moventis també oferim serveis discrecionals a mesura a administracions públiques, touroperadores, congressos, escoles, shuttles, empreses i particulars, entre uns altres.

A Moventis, com a proveïdor global de serveis de mobilitat, tenim la vocació d'operar serveis de bicicleta pública, sent ja una realitat des de 2016 on vam començar a operar els serveis de bicicleta pública a Hèlsinki i a partir de 2018 a París, després d'haver-nos estat concedida la concessió el 2017.

Actualment a Moventis posseïm una flota de més de 1.850 autobusos, 41 tramvíes, 13 trens turístics i més de 45.000 bicicletes, per transportar als nostres més de 150 milions de viatgers anuals recorrent més de 110 milions de quilòmetres cada any.

 

 

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis