Experts en el transport col·lectiu de persones

 

Moventis és un dels operadors de transport urbà i interurbà més reconeguts i amb major cobertura geogràfica en el sud d'Europa.

Som el primer operador privat en el transport públic a Catalunya, operem el transport urbà de Pamplona i connectem Barcelona amb Europa amb autobús, vetllant per la mobilitat de les persones en l'àmbit col·lectiu, unint ciutats i ciutadans, connectant territoris. I amb la vocació de servir a tots, a Moventis som líders en serveis especials per a persones amb mobilitat reduïda.

Moventis operem a més, conjuntament amb altres socis, serveis com el tramvia de Barcelona amb les dues línies del Trambaix i el Trambesòs, el servei turístic Barcelona City Tour, el Catalunya Bus Turístic o el Aerobus, servei emblemàtic que uneix el centre de Barcelona amb l'aeroport.

Moventis participem també en el projecte més ambiciós i innovador en l'àmbit del transport a Catalunya, la T-Mobilitat, en la qual s'integren totes les maneres de transport en una única targeta de transport intel·ligent.

Moventis també oferim serveis discrecionals a mesura a administracions públiques, touroperadores, congressos, escoles, shuttles, empreses i particulars, entre uns altres.

A Moventis, com a proveïdor global de serveis de mobilitat, tenim la vocació d'operar serveis de bicicleta pública, sent ja una realitat des de 2016 on vam començar a operar els serveis de bicicleta pública a Hèlsinki i a partir de 2018 a París, després d'haver-nos estat concedida la concessió el 2017.

Actualment a Moventis posseïm una flota de més de 1.300 autobusos, 41 tramvíes, 13 trens turístics i més de 27.000 bicicletes, per transportar als nostres més de 110 milions de viatgers anuals recorrent més de 50 milions de quilòmetres cada any.

Veure empreses que formen part de Moventis 

Operacions de Moventis

 

 

Moventis és expert en la gestió d'Estacions d'Autobusos i Centres d'Atenció a usuaris

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis