La importància de les persones

Encara que de tots és sabut que la finalitat principal d'una empresa és aconseguir el benefici econòmic aquesta no aconseguirà el seu objectiu íntegre si no és capaç de tractar a les persones com aquestes mereixen. Per aquest motiu, Moventia treballa en polítiques d'igualtat i seguretat i salut laboral de la seva plantilla, a més d'intentar facilitar el transport d'aquells que pateixen problemes de mobilitat.

 

Testimonis de Moventia

Ells ja formen part de la nostra família:

 

“Porto a l'organització gairebé 20 anys. Recordo que en l'institut van nomenar a Comercial Marti, com a empresa col·laboradora per realitzar les pràctiques i necessitaven a algú per a recanvis. En aquest moment em va cridar l'atenció el provar alguna cosa diferent, dins del ram, així que des d'aquell dia en el qual vaig aixecar la mà per oferir-me a provar en recanvis, fins avui, puc assegurar que s'han complert els meus expectatives”.Sergio Garrido Blanquer, Cap de Recanvis d'Auser.

 

 

 

 

 

“Estava treballant en una altra empresa fent discrecional i els horaris eren molt dolents i complicats per compaginar amb la meva vida personal. Vaig decidir canviar a serveis regulars i Sarbus era l'opció que més m'atreia perquè de petita ho agafava per anar a l'escola. Ara sóc feliç”.  Carme García Ciria, Conductora de Sarbus.

 

 

 

 

 

 

“Vaig entrar a treballar a Sarfa el 20 de setembre del 65, com a aprenent ja que era la millor escola","Sóc el cap de taller i em considero un mestre dels meus." Marti Bonilla, Cap de Taller de Sarfa

 

 

 

 

A Moventia homes i dones tenen les mateixes possibilitats

Moventia té la voluntat i el compromís d'implantar un Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre homes i dones en totes les empreses del grup. Amb aquest volem eliminar la possible discriminació per raó de sexe amb l'objectiu d'aconseguir que en l'empresa hi hagi una igualtat de tracte i oportunitats per a homes i dones.

A més de complir amb la legislació vigent, Moventia pretén que gràcies a aquest pla s'augmenti la motivació, el compromís i la satisfacció amb l'ocupació, millorant així el clima laboral i potenciant les capacitats de tot el personal, siguin homes o dones.

Per facilitar l'engegada d'aquest projecte, en cada empresa del grup s'ha nomenat a un responsable del Pla d'Igualtat d'Oportunitats per coordinar totes les accions iniciades des de Recursos Humans. Les primeres han estat la guia per a la utilització no sexista del llenguatge i un document que mostra com s'han de protegir els drets dels treballadors davant el setge sexual.

 

 

 

El nostre objectiu, la mobilitat per a tots

Amb l'objectiu de garantir i facilitar la mobilitat per a tots, Moventia ha engegat diferents projectes que convergeixen en la voluntat d'integrar a aquells que sofreixen problemes de mobilitat.

Tots els autobusos de la flota de Moventis estan adaptats segons la legislació vigent perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir i viatjar sense cap problema complint amb les normes de seguretat.

Moventis compta amb una flota d'autobusos destinada íntegrament a persones amb mobilitat reduïda. La gran part de desplaçaments són coordinats pel Institut dels Disminuits i són majoritàriament a centres d'estudi i de treball. Avui ja són més de 310.000 les persones que han utilitzat aquest servei.

A més realitzem un servei porta a porta que les persones amb mobilitat reduïda poden contractar de forma individual o col·lectiva perquè les portem i recollim en el lloc que ells desitgin.

 

Busquem el benestar físic, psíquic i emocional

El departament de prevenció de riscos laborals, que treballa conjuntament amb la resta de departaments de l'empresa, s'ocupa d'aconseguir un ambient de treball adequat, amb condicions de treball justes, on els treballadors i treballadores puguin desenvolupar una activitat amb dignitat i on sigui possible la seva participació per a la millora de les condicions de salut i seguretat.

En comptar amb entorns de treball molt diferents, des d'oficines, fins a transport en carretera, cadascun dels equips compta amb un pla de seguretat i salut laboral específic.

Una de les nostres actuacions és la realització periòdica de cursos de millors pràctiques de conducció perquè els nostres conductors i conductores d'autobusos treballin millor, amb menor risc a tenir accidents de circulació i condueixin de la forma més ecològica possible

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis