A Moventia la utilització de les tecnologies d'informació és la clau per a la innovació

Sense la tecnologia adequada és impossible desenvolupar correctament la gestió de les operacions necessàries en els sistemes de transports públics, per això som desenvolupadors dels nostres propis sistemes d'informació, implantadors de sistemes de tercers i realitzem serveis de consultoria per a la implantació de totes les tecnologies que giren al voltant dels transports públics.

Algunes d'aquestes tecnologies són:

 

 

Zeus, sistema ERP per al transportt

Moventia ha desenvolupat el sistema ERP ZEUS i realitza la seva implantació, formació i manteniment. Aquest sistema és un programari que permet la gestió i interacció en temps real dels autobusos, les seves bases, les rutes reiterades i regulars, el Sistema de Validació i Venda (SVV), el CRM comercial, tràfic i gestió de flotes, la gestió dels recursos humans, finances i la gestió d'estadístiques i indicadors de seguiment a diferents nivells de la companyia

Aplicacións mòbils per al transport

Moventia realitza l'estudi, disseny i desenvolupament d'aplicacions mòbils, connectant amb la informació estàtica i dinàmica de la xarxa amb sistemes GIS, per mostrar les parades més properes del punt on es troba l'usuari, les línies per la parada i els seus horaris.

Webs de transport interactives en temps real

Igual que en les aplicacions mòbils, Moventia realitza la presa de requeriments, crea l'estructura funcional i, si es desitja, desenvolupa la totalitat de la web.

Moventia és especialista en el desenvolupament de pàgines web de serveis urbans, totalment interactives amb informació a temps real del servei ja que està connectat directament al SAEI.

Informació de l'estat de la xarxa en xarxes socials

Les xarxes socials ens permeten avui dia tenir un contacte bidireccional i immediat amb els nostres usuaris. És per això que gestionem diversos canals de Twitter per informar, entre altres temes, de les incidències programades i no programades. Aquest sistema d'alertes també es pot activar mitjançant correu electrònic o SMS. Per això definim com ha de ser aquesta comunicació.

Codis QR i NFC en parades

Implantació de sistemes d'informació a l'usuari mitjançant codis QR i NFC, on l'usuari pot consultar el temps d'espera perquè el proper autobús arribi a la parada en la qual es troba.

Implantació de sistemes de Business Intelligence i Quadre de Comandament Integral

Per a la correcta explotació d'una xarxa de transports és necessari tenir tota la informació en un únic sistema. A Moventia tenim l'experiència d'implementació de sistemes de quadre de comandament integral enfocats a la gestió d'empreses de transport multimodales.

Sistema d'Ajuda a l'Explotació i Informació (SAEI)

El SAEI té un doble vessant: a nivell intern, donar suport a l'explotació mitjançant el control, seguiment i estricte compliment de l'explotació, amb els índexs de qualitat i fiabilitat exigits; i a nivell extern, proporcionar informació als usuari per maximitzar la percepció de qualitat del servei. A TCC realitzem projectes d'implantació de SAEI.

Experts en la implantació de Hastus

HASTUS avui estableix l'estàndard per a la programació de les operacions d'autobús, metro, tramvia, tren lleuger. A Moventia som experts en la seva implantació.

Experts en la implantació de Prisma

Moventia és expert en la implantació del programari Prisma, per a l'optimització de la gestió del manteniment de la flota i de les bases d'operacions.

Solucions de Ticketing

Moventia és expert en la implantació de sistemes de ticketing per al transport, amb solucions de recarrega de títols online, targetes sense contacte i solucions d'e-commerce.

Per a més informació faci clic aquí aquí

 

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis