Formació Dual i Pràctiques

 

Vols una oportunitat? Moventia te l'ofereix

 

A Moventia estem compromesos amb la integració dels estudiants al mercat laboral. Volem donar-te una oportunitat d'aprenentatge pràctic en les nostres instal·lacions i ser un complement a la teva formació teòrica i coneixements adquirits al centre educatiu.

 

Per això potenciem les col·laboracions amb les escoles en la modalitat de Formació Dual i també amb estades en períodes de Pràctiques Acadèmiques.

 

 

El Grup Moventia ha estat reconegut per Escoles i Institucions com un exemple de companyia compromesa i pionera en la implantació de la Formació Dual a Catalunya.

Durant el període de Pràctiques i Formació Dual afavorim la teva integració en un entorn professional potenciant el teu aprenentatge i fent que aprofitis al màxim la teva experiència amb nosaltres.

 

Durant els últims anys hem incorporat estudiants de les àrees tècniques com a Automoció, Carrosseria, Electromecànica i també de les àrees de gestió com a Administració i Finances o Comerç i Màrqueting, tant en períodes de pràctiques o mitjançant contractes de Formació Dual.

 

Un nombre destacat d'ells han tingut l'oportunitat d'integrar-se en el nostre equip i està a dia d'avui treballant en alguna de les nostres instal·lacions.

Coneix les nostres pràctiques

Coneix les vacants de pràctiques que tenim obertes actualment. Si cap encaixa amb el teu perfil, ens pots enviar el teu CV directament

 

Veure ofertes

 

Escoles i col·laboradors
Segueix-nos a LinkedIn!