Formació = Desenvolupament = Carrera professional * Actitud

En un entorn canviant en el qual existeix una ràpida evolució a les àrees de treball és molt important realitzar una constant actualització dels coneixements. És per això que el desenvolupament professional és un dels nostres objectius estratègics dins de la política de recursos humans.

La formació contínua consta de cursos oferts pels propis fabricants en el sector d'automoció, i formació ad hoc per a tota l'estructura.

Actualment els nostres col·laboradors poden accedir a cursos online oferts per les marques, així com formació del sector de transport. Aptibus, empresa especialitzada en el sector del transport de viatgers, col·labora amb Moventia en el desenvolupament de l'equip de Moventis.

Si vols formar part del nostre equip, deixa'ns el teu CV fent clic aquí.

 

Mitjançant la formació volem que la plantilla pugui aprendre dia rera dia i així poder desenvolupar les seves habilitats i adquirir noves competències que facilitaran el seu creixement personal i professional.

Des de Moventia tenim l'objectiu que el nostre personal, tots ells persones amb xisp@, tinguin la suficient inquietud i proactivitat com per estar sempre en moviment buscant la consecució de noves metes professionals segons els principis d'igualtat, mèrit, capacitat individual i en equip.

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis