Espai Movento: Un espai pensat per a tu

Hem dissenyat un nou concepte en la distribució d'automòbils que integra la vocació de servei amb iniciatives lúdic-culturals per a la societat.

Si vols realitzar un esdeveniment per a la teva empresa o associació en el Espai Movento, ja sigui una presentació, una xerrada, un concert o una roda de premsa, pots reservar l'Espai Movento posant-te en contacte amb nosaltres fent clic aquí

L'Espai Movento és una instal·lació situada al centre de Sabadell (Ronda Ponent, 127) l'activitat del qual combina la venda de vehicles seminuevos multimarca garantits amb una vocació ciutadana de servei públic. Amb més de 1450 m2, compta amb una àmplia zona d'exposició multiús que es pot adaptar amb gran facilitat al tipus d'activitat que es desenvolupi. 

El local ocupa una situació privilegiada a Sabadell, a causa que es troba al nou centre urbà i comercial de la ciutat i en una de les principals vies de comunicació, amb bastant trànsit rodat. Aquest emplaçament, molt comunicat amb mitjans de transport, concedeix especial visibilitat al Espai Movento i ho posa a l'abast de la ciutadania. Movento realitza la cessió de l'espai de manera gratuïta a totes aquelles activitats d'acord amb els valors de la companyia.

Entre les activitats que s'han realitzat destaquem: 

  • Organizació de “Sabadell per la Marató 2012” en benefici de La Marató de TV3, amb una recaptació de 15.248€
  • Esmorzar de treball organitzat pel Centro Metal.lúrgic de Sabadell amb la presència del Sr. Fernandez Teixidor
  • Roda de premsa del C.E. Sabadell
  • Classe benèfica de Zumba
  • Cessió Castellers de Sabadell per la seva Diada anual
  • Conferència organitzada per Bitlònia, empresa especialista en màrqueting digital
  • Jornada de farmacèutics organitzada per iFarmas

 

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis