A Moventia la utilització de les tecnologies d'informació és la clau per a la innovació

Sense la tecnologia adequada és impossible desenvolupar correctament la gestió de les operacions necessàries en els sistemes de transports públics, per això som desenvolupadors dels nostres propis sistemes d'informació, implantadors de sistemes de tercers i realitzem serveis de consultoria per a la implantació de totes les tecnologies que giren al voltant dels transports públics.

Algunes d'aquestes tecnologies són:

Digitalització de processos

A Moventia s'està treballant en un projecte de digitalització dels processos que concerneixen a diversos departaments de l'organització com a operacions (conductors, inspectors...), recursos humans, i facturació, amb l'objectiu de facilitar el treball diari als col·laboradors de l'organització.

Compra el teu vehicle 100% online

A la web de Movento pots fer la compra d'un vehicle 100% online. Tria el que més et convé, realitza l'estudi de finançament, i sol·licita que te'l portem a casa. Així de fàcil, compra el vehicle des d'on vulguis.

Aplicacións mòbils per al transport

Moventia realitza l'estudi, disseny i desenvolupament d'aplicacions mòbils, connectant amb la informació estàtica i dinàmica de la xarxa amb sistemes GIS, per mostrar les parades més properes del punt on es troba l'usuari, les línies per la parada i els seus horaris.

Webs de transport interactives en temps real

Igual que en les aplicacions mòbils, Moventia realitza la presa de requeriments, crea l'estructura funcional i, si es desitja, desenvolupa la totalitat de la web.

Actualment s'està treballant amb el nou sistema que permetrà com arribar de punt A a punt B permetent fer el transbord amb els diferents operadors de transport 

Zeus, sistema ERP per al transportt

Moventia ha desenvolupat el sistema ERP ZEUS i realitza la seva implantació, formació i manteniment. Aquest sistema és un programari que permet la gestió i interacció en temps real dels autobusos, les seves bases, les rutes reiterades i regulars, el Sistema de Validació i Venda (SVV), el CRM comercial, tràfic i gestió de flotes, la gestió dels recursos humans, finances i la gestió d'estadístiques i indicadors de seguiment a diferents nivells de la companyia

Informació de l'estat de la xarxa en xarxes socials

Les xarxes socials ens permeten avui dia tenir un contacte bidireccional i immediat amb els nostres usuaris. És per això que gestionem diversos canals de Twitter, Facebook, LinkedIn i Instagram per per informar de les incidències de transport programades i no programades, ofertes i novetats de les empreses de Moventia

Codis QR i NFC en parades

Implantació de sistemes d'informació a l'usuari mitjançant codis QR i NFC, on l'usuari pot consultar el temps d'espera perquè el proper autobús arribi a la parada en la qual es troba.

Implantació de sistemes de Business Intelligence i Quadre de Comandament Integral

Per a la correcta explotació d'una xarxa de transports és necessari tenir tota la informació en un únic sistema. A Moventia tenim l'experiència d'implementació de sistemes de quadre de comandament integral enfocats a la gestió d'empreses de transport multimodals.

Sistema d'Ajuda a l'Explotació i Informació (SAEI)

El SAEI té un doble vessant: a nivell intern, donar suport a l'explotació mitjançant el control, seguiment i estricte compliment de l'explotació, amb els índexs de qualitat i fiabilitat exigits; i a nivell extern, proporcionar informació als usuari per maximitzar la percepció de qualitat del servei. A TCC realitzem projectes d'implantació de SAEI.

Experts en la implantació de Prisma

Moventia és expert en la implantació del programari Prisma, per a l'optimització de la gestió del manteniment de la flota i de les bases d'operacions.

Targetes sense contacte

Implantació de sistemes de validació i venda (SVV)

  • Anàlisi de viabilitat
  • Anàlisi de requeriments
  • Model econòmic financer
  • Redacció de plecs per a oferta

Recarrega de títols de transport online

Moventis va ser el primer a implantar la primera recarrega per Internet de targetes multiviatge sense contacte a Espanya. A través de l'espai client restringit mitjançant un usuari i contrasenya, l'usuari pot realitzar la recarrega de la seva targeta. Una vegada realitzat el pagament, podrà utilitzar la seva targeta en el bus, mitjançant el sistema sense contacte fins a esgotar el saldo que ha recarregat.

Compra de títols de transport online (eCommerce)

Realitzem sistemes de venda de títols de transport online amb reserva de plaça per a línies interurbanes de mitjà i llarg recorregut o d'oci. Una vegada realitzada la compra a la web de l'operador, pot imprimir-se el bitllet o ensenyar-li-ho al conductor/a directament des de la pantalla del mòbil. Mitjançant aquesta eina facilitem la compra a l'usuari a més d'afavorir la correcta gestió de places en l'autobús.

Seguiment d'escolars

Un dels projectes que podrem llançar properament és l'APP que permetrà realitzar el seguiment dels escolars, tant per a pares com per a la pròpia escola, a partir de la localització en temps real de l'autocar

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis