Moventia ajudant a la societat

Moventia sempre s'ha interessat a sentir-se integrada en la vida social i cultural de les ciutats en les quals opera. Mitjançant una gestió empresarial responsable i sostenible, recolza a activitats esportives, culturals i educatives, així com a ONG's locals i d'índole nacional amb la finalitat d'aportar valor a la comunitat i millorar i enfortir la societat a través d'activitats de gran participació ciutadana.

Entre les activitats més destacades podem citar a la participació de Moventia en la campanya “un juguete, una ilusión” organitzada per Ràdio Nacional d'Espanya conjuntament amb la Fundació "Crecer Jugando". Amb els fons recollits es compren joguines per als nens que, per les seves possibilitats econòmiques i posició social, no poden tenir accés a ells.

També cal esmentar al suport al BANC DELS ALIMENTS amb la donació d'aliments en campanyes puntuals i la cessió d'autobusos per al transport de voluntaris en la campanya del Gran Recapte.

Moventia també ha estat patrocinadora de la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, iniciativa solidària organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple per col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia neurodegenerativa que segueix creixent. En l'última edició s'han recaptat més de 300.000 euros.

Moventia ha subvencionat també un projecte científic sobre "Programa de caracterització molecular dels tumors de pacients amb càncer colorrectal de l'Hospital Vall d'Hebron a la cerca de tractaments personalitzats (Programa de pre-screening colorrectal)", el qual podeu veure'n el resultat científic fent clic aquí

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis