El medi ambient, un problema d'avui i del demà

A Moventia som conscients de la importància de la protecció dels recursos naturals i ens comprometem a protegir el Medi Ambient ja que d'aquest depèn la nostra qualitat de vida actual i la dels nostres successors.

Per a això, ens basem principalment en:

  • La utilització i comercialització de vehicles híbrids, elèctrics i de gas natural
  • Una gestió basada en el compartiment de les millors pràctiques i la millora contínua per assegurar la sostenibilitat de les nostres instal·lacions i operacions
  • La generació de la nostra pròpia energia en les nostres instal·lacions a través de l'aprofitament de l'energia solar

Mobilitat elèctrica: Vam ser els primers que vam creure en el somni que avui és ja una realitat.

Sensible a la realitat dels problemes mediambientals, Moventia, a través de la nostra empresa Emovement, hem estat impulsors de l'arribada del cotxe elèctric al mercat espanyol, sent pioneres en la seva comercialització amb les marques Reva, Beepo i Vectrix.

El cotxe elèctric reflecteix un nou concepte de mobilitat que permet desplaçar-se amb el gran avantatge d'estar prevenint dos dels principals problemes mediambientals: les emissions de CO2, i l'elevada contaminació acústica a la ciutat.

El binomi perfecte ho constitueix un vehicle en bones condicions a les mans d'un conductor mentalitzat i amb actitud positiva.

La preocupació simultània per l'estalvi energètic, la reducció d'emissions de gasos a l'atmosfera i l'estalvi de costos, promou i justifica la realització d'accions encaminades a la millora d'aquests tres efectes.

 

Per a això des de Moventia s'ha engegat un pla de sensibilització als nostres conductors de Moventis i millora tecnològica que consta de:

  • cursos de millores de conducció eficient i sostenible
  • estudis en l'ús d'olis sintètics per a la lubricació del motor amb la col·laboració de Mobil Espanya
  • realització d'operacions de demostració del combustible Dièsel-Bi, d'origen vegetal
  • experimentació de l'autobús ecològic amb tracció elèctrica integral a l'àrea de Barcelona
  • correcció de capçals de bombes injectores

A més, totes les empreses del grup compten amb la ISO 14001:2004 que certifica les bones pràctiques en la gestió ambiental.


 

L'energia solar, un valor intangible

Les instal·lacions del Tram de Barcelona així com els alguns dels nostres concessionaris construïts compten amb panells fotovoltaics que proporcionen una reducció de la despesa d'energia elèctrica a més de ser nets, silenciosos i no danyen el medi ambient.

La decisió de dotar de les noves instal·lacions d'aquest tipus de plaques, està concorde a la filosofia del grup que té com a valors principals la confiança, la innovació, la sostenibilitat, la xisp@, el compromís i l'honestedat.

 

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis