El teu bitllet al teu mòbil

Igual que succeeix en moltes companyies aèries, en comprar el bitllet de Sarfa de forma online no serà necessària la seva impressió. El sistema d'autenticació de l'autobús ho reconeixerà directament des d'una pantalla ja sigui del mòbil o de la tablet.

Targetes sense contacte

Implantació de sistemes de validació i venda (SVV)

  • Anàlisi de viabilitat
  • Anàlisi de requeriments
  • Model econòmic financer
  • Redacció de plecs per a oferta

Recarrega de títols de transport online

Moventis va ser el primer a implantar la primera recarrega per Internet de targetes multiviatge sense contacte a Espanya. A través de l'espai client restringit mitjançant un usuari i contrasenya, l'usuari pot realitzar la recarrega de la seva targeta. Una vegada realitzat el pagament, podrà utilitzar la seva targeta en el bus, mitjançant el sistema sense contacte fins a esgotar el saldo que ha recarregat.

Compra de títols de transport online (eCommerce)

Realitzem sistemes de venda de títols de transport online amb reserva de plaça per a línies interurbanes de mitjà i llarg recorregut o d'oci. Una vegada realitzada la compra a la web de l'operador, pot imprimir-se el bitllet o ensenyar-li-ho al conductor/a directament des de la pantalla del mòbil. Mitjançant aquesta eina facilitem la compra a l'usuari a més d'afavorir la correcta gestió de places en l'autobús.

Venda de bitllets Online del servei Aerobus Barcelona

També realitzem sistemes de venda de títols de transport online sense reserva de plaça per a línies tipus shuttle amb freqüències inferiors a 10 minuts. Una vegada realitzada la compra a la web de l'operador, pot imprimir-se el bitllet o validar-ho des de la pantalla del smartphone mitjançant el codi QR del bitllet.

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis