Tota la informació a la teva mà

Aplicació mòbil Moventis

A Moventis creiem que un dels pilars fonamentals que un operador de transports públics ha de cuidar és la informació a l'usuari a tot moment i en qualsevol lloc. És per això que des de Moventis ja disposem d'aplicacions mòbils per a totes les línies i explotacions en les quals operem.

Aquestes aplicacions per smartphones, tant en plataforma Android com iOS, permeten conèixer en pocs clics, les parades més properes a través de la geolocalización, les línies que passen per aquestes parades i els horaris teòrics de pas de les mateixes. Així mateix una vegada seleccionada la parada en la qual l'usuari vol prendre el autobus, l'aplicació mostra els temps d'arribada a temps real del mateix.

 

 

Aquestes aplicacions estan disponibles de forma gratuïta. Descarrega-te-les a:

   

 

Aplicació mòbil Movento

A Movento creiem que el millor exercici amb els nostres clients és la transparència, per això hem creat una aplicació mòbil on els nostres clients poden accedir a tot l'historial de reparacions del seu vehicle, així com consultar els diners acumulats en la guardiola de la seva targeta de fidelitat Movento a través de l'accés a la seva àrea privada de client. Els nostres clients poden, a més, trobar tota la informació de contacte amb el seu concessionari oficial Movento, així com les localitzacions, tot el catàleg de vehicles nous i tot el catàleg de vehicles d'ocasió. 

Un altre aspecte que cuidem en l'aplicació mòbil Movento és el d'aconsellar als nostres clients en com cuidar el seu vehicle i els informem de totes les novetats del sector. 

Una aplicació imprescindible per cuidar el teu vehicle!

Aquestes aplicacions estan disponibles de forma gratuïta. Descarrega-te-les a:

 

Cap

Movento - Els nostres serveis

Cap

Moventis - Els nostres serveis