Miquel Martí, president de Moventia, va rebre ahir el premi Tenacitat 2019, Ciutat de Sabadell, que atorga el Rotary Club de Sabadell durant l’acte que es va celebrar a la sala modernista de la Fundació 1859 Caixa de Sabadell.

La trobada, que va reunir nombroses personalitats de la ciutat, va guardonar Martí per la seva tenacitat però també resistència, constància, flexibilitat, transmissió i esforç. Sara Martín, presidenta del Rotary Club de Sabadell i encarregada d’entregar el premi a Martí, va destacar el caràcter emprenedor de l’empresari.  

Gabriel Torras, director general de CETREM i amic personal de Martí, va ser l’encarregat de presentar l’homenatjat. “Avui no es premia una empresa o una trajectòria professional. Si no la tenacitat d’una persona que ha aportat a la societat, que és ferm en les seves opinions i propòsits i que ha treballat amb obstinació i sense desistir amb la seva empresa”, ha dit Torras.

Per la seva banda, Miquel Martí es va mostrar molt satisfet i agraït i va voler compartir el premi amb la família i tot l’equip de Moventia. “Ja m’agradaria a mi tenir la meitat dels valors que representa aquest premi, però per sort els que em faltaven els he complementat rodejant-me de les millors persones”, va afirmar.

25 de novembre de 2019
0
Tags: